Πώληση Χωράφι, Visoko, Central Bosnia, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Breza

Πώληση - Cod. 42172

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 43000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Το ακίνητο απέχει 25 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Σεράγεβο, το οποίο είναι προσβάσιμο με αυτοκινητόδρομο, και ένα μικρό μέρος με τοπική οδό. Το ακίνητο βρίσκεται στα 1.050 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας σε ορεινή περιοχή, με όμορφη θέα στα γύρω βουνά και λόφους.

Το κτήμα έχει μια φυτεία με χίλιες φουντουκιές, 50 καρυδιές, μικρό αριθμό δενδρυλλίων από τριανταφυλλιές, δαμασκηνιές, μηλιές και αχλαδιές.

Η φυτεία φουντουκιών διαθέτει πιστοποιητικό βιολογικής παραγωγής που ισχύει για την αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και για άλλες χώρες (βλ. http://www.organskakontrola.ba/site/index.php?sel=2&lng=en παραγωγοί για την αγορά της ΕΕ)

Το ακίνητο διαθέτει επίσης πηγάδι με πόσιμο νερό, έχει σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και σύνδεση με το τοπικό δίκτυο ύδρευσης.
Υπάρχει ένας κολπίσκος στο κάτω μέρος της γης. Η κατασκευή είναι ενεργοποιημένη, δηλαδή σύμφωνα με τα πολεοδομικά έγγραφα του δήμου επιτρέπεται. Σε περίπτωση κατασκευής αγροτικών εγκαταστάσεων δεν απαιτείται πολεοδομική έγκριση.
Εκτός από τα παραπάνω, περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο με τους ακόλουθους τομείς www.ljesnjaci.com ή www.ljesnjaci.ba ή www.nuts.ba όλοι αυτοί οι τομείς ανήκουν στην SPP NUTS Breza με δυνατότητα μεταβίβασης ιδιοκτησίας .
Το οικόπεδο έχει 43 ντουλάμια, με ιδιοκτησία το 1/1, και δυνατότητα πώλησης σε έναν ή περισσότερους αγοραστές, ή δυνατότητα αγροτεμαχισμού (επί του παρόντος υπάρχουν ήδη 5 αγροτεμάχια εντός της γης).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB