Πώληση Ξενοδοχείο, Rostovo, Central Bosnia, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Rostovo b.b.

Πώληση - Cod. 34899

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 59000 m²
  • Αριθμός δωματίων: X
  • Όροφος: X

Το κέντρο ανακαινίστηκε το 2006 και ξεκίνησε τη λειτουργία του κατά τη χειμερινή περίοδο. Το 2008 εμπλουτίσαμε τις υπηρεσίες αθλητισμού και ψυχαγωγίας μας για να προσφέρουμε μονοπάτι πεζοπορίας, ποδηλατόδρομο (ενοικιάσεις ποδηλάτων στο ξενοδοχείο) και ιππασία. Έξω από το ξενοδοχείο υπάρχουν γήπεδα τένις που καλύπτονται και θερμαίνονται το χειμώνα για να απολαύσουν οι επισκέπτες μας. Για αθλητικές ομάδες και μεμονωμένες ομάδες προσφέρουμε την αθλητική αίθουσα η οποία θερμαίνεται το χειμώνα για εσωτερική ποδοσφαιρική, μπάσκετ, βόλεϊ και χειροσφαίριση. Η περιοχή του Ροστόβο, ο καθαρός αέρας και η ανέγγιχτη φύση είναι γνωστή από τους ανθρώπους ως ένα «Air Spa», το οποίο βοηθάει τις περιπτώσεις θεραπείας ανθρώπων με το πέρασμα του χρόνου στο Ροστόβο. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου ανακαινίστηκε πρόσφατα το 2008 και ένας επιπλέον χειμερινός κήπος με σιντριβάνι και τζάκι χτίστηκε, αυξάνοντας την χωρητικότητα του εστιατορίου καθιστώντας το κατάλληλο για γάμους και άλλους εορτασμούς.
Το χιονοδρομικό κέντρο "Rostovo" διαθέτει δύο ανελκυστήρες σκι SIDRO που έχουν χωρητικότητα 1500 σκιέρ ανά ώρα. Το ένα έχει μήκος 500 μ. Και τα άλλα 900 μ. Η πίστα σκι απέχει 100μ. Από το ξενοδοχείο. Η πίστα σκι είναι ιδανική για αρχάριους και σκιέρ για αναψυχή. Η θεμελίωση του στίβου είναι χλοώδης, ώστε να υπάρχει μικρή πιθανότητα τραυματισμού ή ζημιάς στον ουρανό. Η πίστα έχει ανακλαστήρες φωτός, καθιστώντας δυνατή τη νυχτερινή σκι.
Το κατάλυμα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει πολυτελή δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια. Οι παροχές των δωματίων περιλαμβάνουν τουαλέτα, δορυφορική τηλεόραση και τηλέφωνο.
Το ξενοδοχείο διαθέτει έναν κήπο χειμώνα-καλοκαίρι με χωρητικότητα μέχρι 100 άτομα, με θέα στις πίστες του σκι και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου διαθέσιμες για διάφορες επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις. Επίσης, στο ξενοδοχείο υπάρχουν καφέ μπαρ, εστιατόριο και πολυτελές γυμναστήριο και σάουνα.
 Το χωριό αποτελείται από σπίτια και νερόμυλος και αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή είναι αυθεντικό σπιτάκι σιδήρου, αρμεκτική κατοικία και σταθερό άλογο. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έλκηθρο γύρω από το χωριό και κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού στην αναψυχή και την αθλητική ιππασία και το buggy ιππασία. Το χωριό φιλοξενεί ενδιαφέροντα αντικείμενα από το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων που χρησιμοποιούνται από τους προγόνους μας και τα κατοικίδια ζώα από αυτήν την περιοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB