Πώληση Τριάρι, Banja Luka, Banja Luka, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Kralja Nikole-Centar Grada

Πώληση - Cod. 34054

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 82 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Επιπλέον διαμέρισμα στο κέντρο της Μπάνια Λούκα, Kralja Nikole Νο 25, πίσω από το MUP στο νηπιαγωγείο χαρά, ως εκ τούτου, 7minut με τα πόδια από centra.Stan βρίσκεται σε ένα κτίριο που χτίστηκε το 2008 και εγκαταστάθηκε το 2009 / 2010tu..u κτίριο σούπερ μάρκετ μου, κομμωτήριο σαλόνια και μπαρ, έτσι ώστε όλα σε ένα mjestu..sastoji από 2 υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι επιπλωμένο με ένα διπλό και το άλλο με τα παιδιά του, δύο μπάνια, ένα πολύ ευρύχωρο με ένα μεγάλο τζακούζι, νεροχύτη για δύο, στη συνέχεια, δώστε στον εαυτό σας ένα μέρος για να ξεκουραστούν μετά από κουραστική μέρα με μπανιέρα και κεριά, ενώ άλλοι λιγότερο, αλλά και ανώτερη opremljeno.Dnevni δωμάτια είναι ευρύχωρα με κουζίνα που βρίσκεται δίπλα σε αυτό, το οποίο είναι επίσης εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και aparatima.Iz σαλόνι οδηγεί στο μπαλκόνι, το οποίο είναι επίσης τοποθετημένα super έπιπλα για τέλειες διακοπές ... υπάρχει και μια άλλη μικρότερη balkon..u διαμέρισμα είναι χτισμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, ξεκινώντας με ηλεκτρικό και νερό εγκαταστάσεις, πάνω από κεραμικά πλακίδια, δρύινα δάπεδα στο kimbinaciji με καστανιές και τέφρα ξυλουργικές εργασίες και η μπροστινή πόρτα ... Πόρτες siguronosna, blindirana..u ένα από τα δωμάτια είναι χτισμένα sef..stan διαθέτει αποθήκη στο υπόγειο ..
Φυσικά έχει όλες τις συνδέσεις για internet, καλωδιακή και σταθερά liniju..Klimatizovano ..
Stan έχουν κατατεθεί νομότυπα, που ανήκει Σελίδα 1/1, υποστηρίζεται από την κατάλληλη τεκμηρίωση ιδιοκτήτες ..
Το διαμέρισμα πωλείται αποκλειστικά επιπλωμένα, δηλαδή από τις εντοιχισμένες ντουλάπες και κουζίνα, πάνω από όλα συσκευές και τεχνικές, όπως το λευκό ΚΑΙ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ, όλοι κάνουν κρεβάτια και ένα καθιστικό GARNITURE..DAKLE BUKVALNO το κλειδί στο χέρι, έρχονται, να πάρετε κάποια καφέ και να απολαύσετε. ..
Περισσότερες εικόνες πρόκειται να ζητάει από τα ενδιαφερόμενα kupaca..mada ρεαλιστική όταν κοιτάς uzivo..Hvala την κατανόησή σας ..

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB