Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Bihać, Western Bosnia, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Hatinac BB

Πώληση - Cod. 26966

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 878 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Για την πώληση είναι ένα όμορφο σπίτι στο Μπίχατς που χτίστηκε στις βίλες στυλ, με απευθείας πρόσβαση στον ποταμό Una στο χώρο Hatinac-πιο κοντά στην θέση της πόλης. Το σπίτι έχει τις διαστάσεις 15 χ 9, με οικόπεδο 878 m2 και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο. Στο υπόγειο υπάρχει ένα μεγάλο δωμάτιο, μπάνιο και λεβητοστάσιο με ωραίο εσωτερικό και το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα. Το ισόγειο αποτελείται από τους εξής χώρους: χωλ, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα, παιδικό δωμάτιο, κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι και ένα μεγάλο δωμάτιο που εκτείνεται σε όλο το μήκος του σπιτιού και έχει θέα στο όμορφο ποτάμι Una μέσα από μεγάλες συρόμενες γυάλινη επιφάνεια. Στον επάνω όροφο του σπιτιού αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά δωμάτια, και ένα μεγάλο μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν επίσης δύο βεράντες, μπροστά που βλέπει στον κεντρικό δρόμο, και το τελευταίο, το οποίο έχει άμεση θέα στον ποταμό Una. Το σπίτι είναι ασφαλισμένο κεντρική θέρμανση σε όλα τα δωμάτια, σε συνδυασμό, όροφος - καλοριφέρ. Η δυνατότητα χρησιμοποίησης σφαιριδίου, υγρά και στερεά καύσιμα. Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένο με πέτρα και σφυρήλατο σιδερένια κάγκελα. Από την μπροστινή πλευρά έχει πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο, ενώ το πίσω μέρος του οικοπέδου πηγαίνει απευθείας στην όχθη του ποταμού Una. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο κλιματισμό και ενδοεπικοινωνίας στην πόρτα. Τέλος είναι ηχομόνωση και θερμομόνωση, και το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο. Νέα παράθυρα από PVC, ενώ unutražnja κουφώματα πολύ ξύλο. Εντοιχισμένη κουζίνα με όλες τις συσκευές και τις συσκευές. Εκτός από την αγορά του σπιτιού αγοραστής παίρνει δωρεάν βάρκα με κινητήρα οικο που χρησιμοποιείται για βόλτα αναψυχής στις όχθες του ποταμού Una. Το σπίτι πωλείται με όλα τα έπιπλα και εξοπλισμό εκτός από προσωπικά αντικείμενα και μνήμες. Το σπίτι έχει μια σαφή έγγραφα τίτλο, τα έγγραφα κατασκευή, η οποία είναι άμεσα προς μετάφραση. Το σπίτι είναι συνδεδεμένο με αποχετευτικό δίκτυο της πόλης, διαθέτει τις κατάλληλες συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και τηλεφώνου.

Μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να απολαύσουν την εκπληκτική ομορφιά του ποταμού Una σε μια ήσυχη και όμορφη τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης, με άμεση πρόσβαση στον ποταμό Una. Η θέση του είναι ενεργοποιημένη στο σπίτι εύκολη και άμεση πρόσβαση σε από το κέντρο της πόλης και την περιφερειακή οδό της πόλης. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία ...

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB