Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, sarajevo, Sarajevo, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Mis Irbina

Πώληση - Cod. 25727

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 81 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3 i 1/2 sobe
  • Όροφος: 4

Στο κέντρο του Σεράγεβο ΜΕΖΟΝΕΤΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς πώληση, εξαιρετική τοποθεσία (δίπλα στο Κέντρο BBI).
Βρίσκεται στον 4ο όροφο, χώρο 81,03 μ2, το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, παιδικά δωμάτια, κρεβατοκάμαρες, διαδρόμους, μπάνιο και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο όπου ζουν τα δωμάτια που είχαν μετατραπεί σε ντουλάπα -Room με πρόσβαση σε ιδιωτική βεράντα. Η βεράντα είναι 80 μ2 και το ίδιο έχει καταχωρηθεί.
Όταν η απόσπαση βεράντες ίδιο καταγράφεται ως 20 m2 του ζωτικού χώρου, καθώς και το σύνολο των εγγεγραμμένων 101 μ2. Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό και ξεχωριστό μετρητή για το νερό. Υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης (με μία θέση στάθμευσης για το όχημα), που χρησιμοποιούν οι ενοικιαστές και οι οποίες ασφαλίζονται με ράμπα. Ένα πάρκινγκ από το δρόμο. Ράντιτς και η άλλη από το δρόμο. Mis Irbina. Τοποθεσία προσφέρει ένα ήσυχο και ευχάριστη διαμονή για κτίρια που (Nečujam το θόρυβο του αυτοκινήτου και τραμ) περιβάλλουν. Κοντά στο διαμέρισμα υπάρχουν σχολεία, πανεπιστήμια, ιδρύματα υγείας, πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων, εμπορικό κέντρο BBI, η προεδρία της ΒΕ, κλπ Olimpijskeplanine μακριά περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το κτίριο στο οποίο το διαμέρισμα βρίσκεται δίπλα στο αστυνομικό τμήμα που δίνει πρόσθετη ασφάλεια.
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο 40 m2

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB