Πώληση Βίλα, Bihać, Una-Sana, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Prijedorska 9

Πώληση - Cod. 42369

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 260 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Η Villa Una wild river βρίσκεται στην πόλη Bihać, η οποία βρίσκεται στο πιο όμορφο μέρος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ανάμεσα σε δύο εθνικά πάρκα: το Εθνικό Πάρκο Una και το Εθνικό Πάρκο Plitvice. Η απόσταση από την Αδριατική Θάλασσα είναι 180 χιλιόμετρα. Η βίλα βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά ήσυχο σημείο της πόλης. Η αυλή είναι διαμορφωμένη και έχει 500m2 και διαθέτει δύο γκαράζ, δύο βεράντες, μεγάλο φούρνο, αποθήκη και εργαλειοθήκη.
Το σπίτι έχει αυτόνομη θέρμανση και θερμοπρόσοψη. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, δύο σαλόνια, δύο κουζίνες, δύο μπάνια και μία ξεχωριστή τουαλέτα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό. Είναι πολυτελώς εξοπλισμένα. Το εμβαδόν του καθιστικού είναι 260 m2, με δυνατότητα επέκτασης για άλλα 100 m2 στο ημιτελές πατάρι. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα εντελώς κλειστό δωμάτιο που προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής μπάνιου με το οποίο όλα τα υπνοδωμάτια του πρώτου ορόφου θα έχουν το δικό τους μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι στον πρώτο όροφο, και έχουν άλλα δύο που συνδέονται με μια ψηλή σοφίτα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB