Πώληση Αγροικία, sarajevo, Sarajevo, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Plantaže 118, Ilidža

Πώληση - Cod. 36475

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Μικρότερο σπίτι προς πώληση - εξοχικό σπίτι με κήπο στο Σεράγεβο, Δήμος Ilidža, χωριό Gladno polje. Το σπίτι έχει άδεια οικοδομής και όλα τα χαρτιά.
Το σπίτι είναι στο πάτωμα με ψηλή σοφίτα. Διαθέτει επιφάνεια περίπου 80 m2.
Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.111 τ.μ. με ρεύμα που είναι διακοσμημένο με πέτρινο οβελίσκο με τοίχο 65μ. Δίπλα στο σπίτι υπάρχει ένα άλλο μικρότερο τοίχωμα που χρησιμεύει ως αποθήκη.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο (μεγάλο, καινούριο πλήρως εξοπλισμένο), διάδρομο, βότσαλο και βεράντα μπροστά.
Ο δεύτερος όροφος είναι επίσης σοφίτα με δύο δωμάτια και δύο μπαλκόνια.
Το σπίτι δεν τελειώνει στην πρόσοψη.
Η τοποθεσία βρίσκεται σε ένα επίπεδο μέρος κοντά στον αυτοκινητόδρομο Μ5, πέντε λεπτά με τα πόδια από τη στάση του λεωφορείου. Η πρόσβαση στο όχημα είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή του έτους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
Βρίσκεται στην ενδοχώρα και απέχει 25 λεπτά από το κέντρο του Σεράγεβο. Το σπίτι είναι περιφραγμένο και έχει μια πολύ οικεία και ήσυχη αυλή σκιασμένη από ψηλά δέντρα κατά μήκος του ρέματος, και έχει αρκετή σκιά. Στο οικόπεδο υπάρχουν ακόμα κεράσια, κορινθιακή σταφίδα, κυδώνια, μήλα και μερικά (κυπαρίσσια) κατά μήκος του φράχτη. Το γκαζόν συντηρείται τακτικά με κοπή, τροφοδοσία, αερισμό, προστασία από ασθένειες, παράσιτα και ζιζάνια κλπ., Με δυνατότητα παροχής του συντηρητικού (κατά προτίμηση). Ο Komšiluk είναι εξαιρετικά σωστός.
Τιμή κατόπιν συμφωνίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB