Ενοικίαση Αποθήκη , zona industriale, Banja Luka, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Cara Dusana 147, Trn

Ενοικίαση - Cod. 30182

  • Τύπος: Αποθήκη
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Εκδόθηκε από το κτίριο / αίθουσα στον παλιό δρόμο Μπάνια Λούκα-Tang στην είσοδο της βιομηχανικής ζώνης, η επιφάνεια 600m2 και 2000m2 γης, αίθουσα χτίστηκε το 1990. Στην αίθουσα υπάρχει ένα βοηθητικό κτίσμα (κατοικία) στο πάτωμα είναι κατάλληλο για χώρους γραφείων, ως μέρος της αίθουσας είναι ένα μεγάλο πάρκινγκ με πρόσβαση για φορτηγά. Κατάλληλο για την παραγωγή, αποθήκευση ή χονδρικής, η οποία πραγματοποιήθηκε την εγκατάσταση και τη θέρμανση.

Το κτίριο είναι δύο χρόνια ήταν κάτω από τη μίσθωση, και ανακαινίστηκε το Ιούλιο του 2014, έτοιμο για χρήση από ένα κλειδί στο χέρι, έχει μια κοινόχρηστη κουζίνα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, τέσσερα γραφεία στην αίθουσα και δύο τουαλέτες. Αποτελείται από δύο μέρη, το πρώτο είναι προσαρμοσμένο για να φορτώσει τα εμπορεύματα και έχει πρόσβαση για φορτηγά και φορτηγά, ενώ άλλοι προσαρμόζονται για να παράγουν σε ευχάριστες συνθήκες, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των λεπτών εμπορευμάτων.

Υπάρχουν τρεις είσοδοι στην ίδια την αίθουσα, ένας από το μέτωπο προς τον κεντρικό δρόμο για τα φορτηγά, ένα ενδιάμεσο για τους εργαζόμενους και το προσωπικό και μία επιπλέον με uzgibom για περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα.

Πίσω από την αίθουσα υπάρχει ένα εμπορικό και οικιστικό κτίριο, το οποίο έχει ένα λεβητοστάσιο στο ισόγειο και δύο μεγάλους χώρους για την αποθήκευση, ενώ ο πρώτος όροφος είναι ένα δωμάτιο με δύο μικρότερα δωμάτια προσαρμοσμένα για γραφεία ή υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο δωμάτιο με φανταστική θέα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικό γραφείο για δωμάτιο ή το σαλόνι. Στο δάπεδο είναι επίσης μια τουαλέτα / μπάνιο και κουζίνα.

Το σπίτι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διοικητική γραφείο ή υπόστεγο για τη ζωή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB