Πώληση Μονοκατοικία, sarajevo, Sarajevo, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, 183 binjezevo

Πώληση - Cod. 28403

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 65 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 bedroom + living r
  • Όροφος: 2 storey

διεύθυνση σπίτι είναι 183 Binjezevo. Το σπίτι χτίστηκε το 1975 και χρειάζεται εκτεταμένες ανακαινίσεις. Σπίτι είναι διώροφο με διαστάσεις ίδρυση του 7,5 x 5,5 (65m2 + underhouse ενιαίο γκαράζ). Σύνολο 2 θέσεις στάθμευσης. Κάθεται σε 560m2 των αγροτεμαχίων με ορχιδέες φρούτα και πισίνα. Η πισίνα έχει καταχωρηθεί υπό τον τίτλο γης ως ξεχωριστή κατοικία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε επιπλέον καθιστικό ή χώρο των επιχειρήσεων χωρίς την ανάγκη για ειδικές άδειες. Το σπίτι διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό της πόλης, της πόλης υπηρεσία σκουπίδια, τηλεφωνική γραμμή, συνδέω για θέρμανση φυσικού αερίου. Το εσωτερικό του σπιτιού αποτελείται από κουζίνα με χώρο φαγητού, σαλόνι, μπάνιο, αποθήκη και στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτή η περιοχή ήταν πάντα γνωστή ως "χώρα εξοχικό σπίτι" της πολιτικής και δημόσια πρόσωπα Σεράγεβο.

Το σπίτι και η γη είναι πολύ κοντά στο δρόμο που οδηγεί στο βουνό Ίγκμαν και σκι. Υπάρχει δυνατότητα να δημιουργήσει και να τρέξει το bed and breakfast ή το Σαββατοκύριακο τουρισμό, επειδή η τοποθεσία είναι εξαιρετική για τον σκοπό αυτό. Ίγκμαν αιχμής μπορεί να δει όλο το χρόνο από το μπαλκόνι του σπιτιού. Αν ενδιαφέρεστε,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB